Verzendkosten

De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het gewicht van het pakket en van de keuze voor postbedrijf.
0 – 10 kg                                              € 7,50
11 – 20 kg                                            € 14,50
Groter dan 100 x 50 x 50 cm    € 14,50

Kunnen grotere objecten zoals meubels bezorgd worden? 

Veel producten zijn te groot om te versturen met bijvoorbeeld PostNL. Artikelen zwaarder dan 30 kg kunnen niet verstuurd worden.
Wij kunnen deze artikelen bij u bezorgen. Daarvoor vragen wij €0,50 per kilometer (van Oss tot afleverpunt). Het aangekochte object wordt tot over de drempel begane grond bezorgd.

Versturen jullie ook naar het buitenland? 

Ja! Alle producten die met de post verzonden kunnen worden versturen wij ook naar het buitenland. Voor het versturen naar het buitenland gelden andere tarieven. Kosten op aanvraag bij l’Empereur.

Opzoek naar een specifiek product? 

Plaats een zoekopdracht bij mij en mail een omschrijving liefst met foto en budget naar info@brocanterie-lempereur.nl

Kan ik een product eerst off-line bekijken? 

Ja dit is geen probleem, maak een afspraak om in Oss langs te komen en een van onze producten te komen bekijken.

Kan ik een product reserveren? 

Producten kunnen niet worden gereserveerd tenzij u een kijk en/of  ophaal afspraak heeft gemaakt. Deze afspraak staat vast wanneer u een bevestiging via de mail heeft ontvangen. 

Heb ik garantie op mijn producten?

Onze meubels en accessoires zijn oud en doorleefd. Dat geeft ze uitstraling en karakter. Onze producten zijn voornamelijk van hout. Hout is een natuurproduct en zal vrijwel altijd blijven werken. Dat betekent dat er kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. Brocanterie l’Empereur is niet aansprakelijk voor deze natuurlijke werking van het hout.

De meubels en accessoires worden bij inkoop gecontroleerd op houtworm en waar mogelijk behandeld. We geven echter geen garantie dat al onze meubels en accessoires 100% houtwormvrij zijn. Wilt u ze zelf behandelen? Bij bouwmarkten zijn producten te koop om eenvoudig en effectief meubels en accessoires te behandelen.

Brocanterie l’Empereur is niet aansprakelijk voor beschadigingen die ontstaan zijn tijdens transport door derden of door transport door de klant zelf. Ook is Brocanterie l’Empereur niet aansprakelijk voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of door misbruik van de meubels en/of accessoires.

Onze foto’s worden met zorg gemaakt. Het kan echter voorkomen dat de kleuren in werkelijkheid iets afwijken van de weergave op uw scherm. Brocanterie l’Empereur is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op de foto’s.